Online diensten

Onze online diensten

TeleWacht streeft er steeds naar om de dienstverlening van haar klanten toe te verbeteren. Dit gebeurt niet alleen via coaching van onze agenten maar wij investeren ook continue in het moderniseren en verbeteren van onze softwaretoepassingen.

Online agenda en berichten

De prestaties van Telewacht kunnen online geraadpleegd worden via MemoWeb. Met deze applicatie kan je online of via je smart phone in real time bekijken welke oproepen er zijn binnengekomen bij ons en welke afspraken wij geboekt hebben voor u. U kan ook zelf uw agenda online beheren. Aangezien alle informatie realtime wordt doorgestruurd zijn dubbele boekingen in uw agenda uitgesloten.

Verder biedt MemoWeb de mogelijkheid om:

  • Tijdelijke instructies aan ons over te maken
  • Zelf je agenda te configureren
  • Het instellen en beheren van de patiëntenmodule waarmee 
    de patiënten zelf online afspraken kunnen boeken
  • Het bekijken van de oproepen en oproepstatistieken


Beheer agenda en berichten via smart phone

Uw afspraken en berichten kunnen ook beheerd worden op uw smart phone via de mobiele MemoWeb applicatie. Met de mobiele applicatie kan u op een zeer eenvoudige en efficiënte wijze uw afspraken en berichten beheren.

Deze applicatie is beschikbaar voor iPhone, Android telefoons en Windows 8 Phone.

Afspraken door patiënten

Voor de medische klanten van TeleWacht is het ook mogelijk dat patiënten op een bijzonder eenvoudige manier afspraken in de online agenda kunnen boeken zonder tussenkomst van de arts of het telesecretariaat. Uiteraard gebeurt dit niet alleen eenvoudig, maar vooral heel veilig dus, zonder risico op schending van de privacy.

Vanuit MemoWeb kan u als arts zelf de types afspraken definiëren en de duur ervan vastleggen. Bovendien is het mogelijk , via diezelfde interface, te bepalen hoe de voorgestelde keuzemogelijkheden van afspraken aan de patiënt, naadloos aansluiten bij uw verdere dagindeling.

De patiënt wordt vooraf via e-mail en/of SMS herinnerd aan zijn of haar afspraak.

De applicatiee werkt ook perfect op een smart phone en kan naadloos worden geïntegreerd in uw website.

Gratis uw persoonlijke website

Wij stellen een website ter uwer beschikking, die we samen met u configureren.

De patiënten kunnen eveneens langs deze weg online afspraken maken, via de geïntegreerde patiënten module.